HANDELSBETINGELSER
Salg- og leveringsbetingelser for privatkøb hos UPDATECPH.dk

UPDATECPH.dk ejes og drives af:

EP Consulting Aps/UPDATECPH, Nørre Alle 9, DK-7400 Herning, CVR 29400121

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder på køb af varer, af private forbrugere, på UPDATECPH.DK til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt.

INDHOLDSOVERSIGT

§1 Bestilling og betaling
§2 Brugerguide – Køb på UPDATECPH.DK (kun for private kunder)
§3 Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse
§4 Levering
§5 Returnering
§6 Tilbagebetaling
§7 Reklamation
§8 Persondata
§9 Cookies
§10 Lovvalg og værneting
§11 Oplysning om klagemuligheder – ODR (Online Dispute Resolution/Online klage-løsning)
§1 Bestilling og betaling

Updatecph.com er tilgængelig 24 timer i døgnet, og du kan derfor handle, når det passer dig. Det kan dog ske, at vi lukker shoppen midlertidigt grundet vedligeholdelse af webløsningen. Du kan kun foretage køb, når webshoppen er åben og tilgængelig.
For at handle på Updatecph.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

§2 Brugerguide – Køb på UPDATECPH.DK (kun for private kunder)

*Er du ikke privatkunde, bedes du gå til www.b2b.UPDATECPH.DK.

Du vælger de ønskede varer og lægger dem i kurven ved at trykke "Køb nu" eller "Læg i kurv" ud for det enkelte produkt. Du kan frem til selve bestillingstidspunktet rette i indholdet af kurven, og kan dermed løbende kontrollere indholdet samt prisen for varerne.
Eventuelle ekstra betalinger for eksempelvis fragt og betalingskortgebyrer vil først blive udregnet umiddelbart inden, du er klar til at indtaste dine betalingsoplysninger.
Når du er klar til at bestille, holder du musen over kurven og klikker på 'Gå til betaling'. Herefter vises en detaljeret oversigt over de produkter, du har tilføjet til kurven, og viser den samlede pris inkl. fragt. For at gå videre skal der trykkes 'Fortsæt til kassen', hvor du indtaster dine faktureringsoplysninger. Det er muligt at angive leveringsoplysninger, som er forskellige fra faktureringsoplysningerne. Dernæst bedes du vælge den ønskede betalingsform.
Du kan ændre i kurven frem til, at du bekræfter dit køb ved at trykke på "Betal" og din betaling er accepteret. Dernæst behandles din ordre af Updatecph.com.

Dine betalingsmuligheder:
- Visa (Visa Dankort, Visa Debit, Visa Electron)
- Dankort
- Mastercard
Dankort VISA MasterCard

§3 Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse
Når du har bestilt en eller flere varer hos UPDATECPH.DK, modtager du en ordrebekræftelse/kvittering for din bestilling på den mailadresse, du angav under bestillingen. Vi tager forbehold for udsolgte varer samt tryk- og prisfejl. Der er først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en faktura fra os, som endeligt bekræfter dit køb.

§4 Levering
Hvem leverer pakken?
Din pakke bliver afsendt med GLS

Hvad koster leveringen af min pakke?
Det koster fra DKK 49,- i fragt at handle på UPDATECPH.DK, afhængig af leveringssted - Handler du for over DKK 399,-, så er fragten gratis.

Hvornår modtager jeg min pakke?
Din pakke vil blive sendt indenfor 1-3 hverdage efter ordreafgivelsen. Når din pakke er blevet afsendt, modtager du din faktura på den mail, du har angivet under bestilling.

§5 Returnering
Når du handler hos UPDATECPH.DK har du 14 dages fortrydelsesret. Dermed har du mulighed for at informere os om, at du fortryder købet og vil returnere varen til os.
Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den efterfølgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.
For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse om at du ønsker at returnere senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Hvis du ønsker at returnere en eller flere varer, har du to muligheder:
1. Anvend venligst den vedlagte returlabel, som lå i din pakke, da du modtog din ordre. Sæt returlabelen på pakken, og indlever den på dit nærmeste posthus eller pakkeboks. 
2. Hvis du ikke vil bruge den vedlagte returlabel, indleverer du pakken på dit nærmeste posthus. Husk at du i dette tilfælde selv skal betale fragtomkostningerne med det samme.

Dine returvarer sendes til:

EP Consulting ApS /UPDATECPH, Tjelevej 42A, DK-7400 Herning

Ved returnering bør du sørge for, at varen/varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. Track.